Welkom bij de apotheek van Lombok

Bij Lombok Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Jan Pieterszoon Coenhof 212
3531 HX Utrecht

Tel: 030-8802880
Fax: 030-8802881
E-mail: administratie@lombokapotheek.nl

U kunt er ook (direct of op afspraak) terecht voor advies en voorlichting.  Extra privacy en advies nodig? De Lombok Apotheek heeft de beschikking over twee spreekkamers.

Geneesmiddelen op herhaalrecepten staan (na ontvangst van het recept van de arts) de volgende werkdag klaar vanaf 10.00 uur. Vraag tijdig uw herhaalmedicatie aan bij uw arts. Op afspraak bezorgt de apotheek via de eigen bezorgdienst geneesmiddelen thuis.

Wilt u zich inschrijven bij deze apotheek?

Klik hier voor het inschrijfformulier.

De apothekers

hr. R. Hilberdink

hr. R. Hilberdink

apotheker
mevr. E. Janssen

mevr. E. Janssen

apotheker

Track en trace

De Apotheek heeft een TRACK EN TRACE systeem. Wilt u een email krijgen dat uw geneesmiddelen klaar liggen?  Geef dan uw e-mail adres door aan de administratie. Uw email adres wordt gebruikt voor TRACK en TRACE, en het jaarlijkse verplichte klantentevredenheidsonderzoek. Wij gebruiken de email niet voor medische inhoudelijke zaken.TRACK en TRACE. U krijgt bericht dat uw recept klaar ligt !

Mail uw e-mail adres naar administratie@lombokapotheek.nl met als onderwerp TRACK EN TRACE.

Geneesmiddelen afhalen: 24 uur per dag

De apotheek beschikt ook over 24 afhaalkluizen in de hal van het gezondheidscentrum. Als u niet in staat bent om voor 18:00 de apotheek te bezoeken, dan kunnen wij in overleg uw geneesmiddelen klaar leggen in deze speciale kluizen. U krijgt dan een SMS op uw mobiele telefoon met het kluisnummer en een unieke pincode. Daarmee kan u 24 uur per dag uw geneesmiddelen afhalen. U hoeft dus niet meer te wachten of te haasten.

Wilt u gebruik maken van deze afhaalservice? Klik hier.

Let op!

  • Een recept van uw arts is nodig.
  • Per keer moet u een afspraak met de apotheek maken; U kunt hierover geen afspraak maken met uw arts.
  • De apotheek meldt u: wanneer uw geneesmiddelen klaar staan en wanneer u hierover een SMS kunt verwachten.
  • Niet alle geneesmiddelen kunnen via deze service worden afgehaald.

Uw toestemming voor uitwisseling van medische gegevens is belangrijk

Als u in het weekend of ´s-avonds plotseling terecht komt bij een waarnemend huisarts of een dienstapotheek, dan kan deze via het beveiligde netwerk van de zorginfrastructuur uw medische gegevens bij uw apotheek opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen via dit netwerk.
Dat kan alleen met uw toestemming. In het volgende filmpje op youtube krijgt u hierover heldere uitleg.

Voor meer informatie over de apotheek klik hier

Receptenlijn

Telefoonnummer: 030 8802888

Privacyverklaring

Wij hechten belang aan uw privacy. U kunt hier klikken voor onze privacyverklaring. Uitgebreide informatie over de apotheek treft op de speciale website.