Inschrijven bij de huisarts

De huisartsenpraktijk richt zich op de wijken rondom het gezondheidscentrum. Door deze gerichtheid op de wijk kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Dit betekent zo nodig ook bezoek aan huis. Aan de hand van de vier cijfers van uw postcode kunt u zien of u binnen het werkgebied van de huisartsenpraktijk woont en kunt u zich inschrijven in onze praktijk. De huisartsenpraktijk is open voor inwoners van de stad Utrecht met de volgende postcodes: 3531, 3532, 3533, 3534 en 3521 AH .

Woont u niet in dit gebied kan u via www.kiesuwhuisarts.nl een huisarts vinden.

Hoe kan ik mij inschrijven als nieuwe patiënt:

U kunt zich online inschrijven via deze website »

U kunt ook de noodzakelijke formulieren donwloaden, printen en invullen. Download hier het inschrijfformulier or click  here for the English version. U kunt de formulieren ook ophalen bij de receptie van de huisartsen praktijk.

Met de formulieren bent u welkom bij de balie van de huisartsenpraktijk tussen 08.00 en 17.00 uur. De assistentes zullen uw inschrijving dan in orde maken. Hiervoor is ook uw legitimatiebewijs en zorgverzekering pasje nodig. Voor de overdracht van uw medische gegevens dient u zichzelf uit te schrijven bij de vorige huisarts en hem of haar toestemming te geven het dossier over te dragen.

Heeft u nog vragen: belt u s.v.p. met een van de assistentes, zij kan u alles hierover vertellen: 030-8802828.

Uitschrijven bij verhuizing

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3531, 3532, 3533 en 3534) verhuist, kunt u niet meer bij de huisartsenpraktijk ingeschreven blijven. Uw huisartsenzorg moet u zelf elders regelen. Als u een nieuwe huisarts gevonden heeft, wilt u ons dat dan melden. Wij zorgen ervoor dat uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts worden gestuurd.