Inschrijven bij de huisarts

De huisartsenpraktijk richt zich op de wijken rondom het gezondheidscentrum. Door deze gerichtheid op de wijk kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Dit betekent zo nodig ook bezoek aan huis. Aan de hand van de vier cijfers van uw postcode kunt u zien of u binnen het werkgebied van de huisartsenpraktijk woont en kunt u zich inschrijven in onze praktijk. De huisartsenpraktijk is open voor inwoners van de stad Utrecht met de volgende postcodes: 3531, 3532, 3533, 3534 en 3521 AH .

Woont u niet in dit gebied kan u via www.kiesuwhuisarts.nl een huisarts vinden.

Hoe kan ik mij inschrijven als nieuwe patiënt:

U kunt zich online inschrijven via deze website »

Als dit u niet lukt kunt u ook aan de balie de noodzakelijke inschrijfformulieren afhalen, invullen en weer inleveren.

Hiervoor is ook uw legitimatiebewijs en zorgverzekering pasje nodig. Voor de overdracht van uw medische gegevens dient u zichzelf uit te schrijven bij de vorige huisarts en hem of haar toestemming te geven het dossier over te dragen.

Heeft u nog vragen: belt u s.v.p. met een van de assistentes, zij kan u alles hierover vertellen: 030-8802828.

NB u dient zich zélf uit te schrijven bij uw huidige huisarts.

Uitschrijven bij verhuizing

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3531, 3532, 3533 en 3534) verhuist, kunt u niet meer bij de huisartsenpraktijk ingeschreven blijven. Uw huisartsenzorg moet u zelf elders regelen. Als u een nieuwe huisarts gevonden heeft, wilt u ons dat dan melden. Wij zorgen ervoor dat uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts worden gestuurd. U kunt zich online uitschrijven via deze website.