Inschrijven bij de huisarts

De huisartsenpraktijk richt zich op de wijken rondom het gezondheidscentrum. Door deze gerichtheid op de wijk kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Dit betekent zo nodig ook bezoek aan huis. Aan de hand van de vier cijfers van uw postcode kunt u zien of u binnen het werkgebied van de huisartsenpraktijk woont en kunt u zich inschrijven in onze praktijk. De huisartsenpraktijk is open voor inwoners van de stad Utrecht met de volgende postcodes: 3531, 3532, 3533 en 3534.

Woont u niet in dit gebied kan u via www.kiesuwhuisarts.nl een huisarts vinden.

Hoe kan ik mij inschrijven als nieuwe patiënt:

Om u te kunnen inschrijven als patiënt verzoeken wij u de onderstaande twee formulieren uit te printen en volledig in te vullen. U kunt de formulieren ook ophalen bij de receptie van de huisartsen praktijk.

Met de formulieren bent u welkom bij de balie van de huisartsenpraktijk tussen 08.00 en 17.00 uur. De assistentes zullen uw inschrijving dan in orde maken. Hiervoor is ook uw legitimatiebewijs en zorgverzekering pasje nodig. Voor de overdracht van uw medische gegevens dient u zichzelf uit te schrijven bij de vorige huisarts en hem of haar toestemming te geven het dossier over te dragen.

Download hier inschrijfformulier of klik hier voor de Engelse versie.

Heeft u nog vragen: belt u s.v.p. met een van de assistentes, zij kan u alles hierover vertellen: 030-8802828.

Uitschrijven bij verhuizing

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3531, 3532, 3533 en 3534) verhuist, kunt u niet meer bij de huisartsenpraktijk ingeschreven blijven. Uw huisartsenzorg moet u zelf elders regelen. Als u een nieuwe huisarts gevonden heeft, wilt u ons dat dan melden. Wij zorgen ervoor dat uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts worden gestuurd.