Online diensten van uw huisarts

De huisartsen van Gezondheidscentrum Lombok voorzien u graag ook online van de beste zorg. Zo kunt u via ons speciale online zorgportaal MijnGezondheid.net, veilig en gemakkelijk:

  • Een afspraak maken
    Log-in op een moment dat u het best schikt en maak snel een afspraak met uw eigen huisarts
  • Een E-consult aanvragen
    Voor niet-dringende zaken kunt u ook gebruik maken van een digitaal e-consult. Via het zorgportaal legt u uw vraag of probleem voor. Doorgaans zal de huisarts binnen 48 uur reageren. U ontvangt een e-mailbericht als zijn/haar reactie voor u klaar staat in het online zorgportaal of app.
  • Laboratoriumuitslagen inzien
    Na een bloed-, urine- of ander onderzoek, worden de uitslagen direct voor u beschikbaar gesteld via het zorgportaal

Aanmelden?

Als u zich wilt inschrijven voor deze diensten, kunt u dat aan de dokter of de assistente vragen, bij een volgend bezoek aan ons centrum. U kunt het ook aanvragen via info@gclombok.nl. U krijgt dan van ons per mail een uitnodiging om aan het portaal deel te nemen.

Hoe werkt het?

Om van ons online zorgportaal MijnGezondheid.net gebruik te kunnen maken heeft u een DigiD nodig, waarmee u veilig en vertrouwd in kunt loggen. Via de website MijnGezondheid.net logt u met uw DigiD in. U leest daar wat u precies moet doen.

MedGemak app

Als u zich eenmaal bij MijnGezondheid.net heeft aangemeld kunt u ook van de handige MedGemak app gebruik maken voor onze online diensten.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Heeft u vragen over de werking van onze online diensten?

Neem gerust contact op met de assistentes, zij helpen u graag verder: 030 – 880 28 28.

Buiten kantoortijden heeft u de mogelijkheid de voicemail in te spreken; u wordt dan de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Ook een e-mail wordt de eerstvolgende werkdag beantwoord.

Heeft u hulp nodig bij digitale zorg?

Weet u hoe u veilig kunt e-mailen naar uw huisarts, zonder dat uw persoonsgegevens op straat terecht kunnen komen? Dan bent u niet de enige.

Mogelijk kunt u wat hulp gebruiken bij het inloggen en gebruiken van een Patientenportaal, een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) of OZOverbindzorg, die het contact met uw zorgverlener makkelijker maakt?

Wij zijn aangesloten bij de Helpdesk Digitale Zorg. Zij helpen u graag, kosteloos, met deze digitale vragen die niet-medisch inhoudelijk zijn. Ook als het gaat om gebruik maken van DigiD of de IRMA-app.

De Helpdesk Digitale Zorg is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 17 uur.

 

Telefoon: 085-1304575

Email: info@helpdeskdigitalezorg.nl

Website: www.helpdeskdigitalezorg.nl