Online diensten van uw huisarts

De huisartsen van Gezondheidscentrum Lombok voorzien u graag ook online van de beste zorg. Zo kunt u via ons speciale online zorgportaal MijnGezondheid.net, veilig en gemakkelijk:

  • Een afspraak maken
    Log-in op een moment dat u het best schikt en maak snel een afspraak met uw eigen huisarts
  • Een E-consult aanvragen
    Voor niet-dringende zaken kunt u ook gebruik maken van een digitaal e-consult. Via het zorgportaal legt u uw vraag of probleem voor. Doorgaans zal de huisarts binnen 48 uur reageren. U ontvangt een e-mailbericht als zijn/haar reactie voor u klaar staat in het online zorgportaal of app.
  • Laboratoriumuitslagen inzien
    Na een bloed-, urine- of ander onderzoek, worden de uitslagen direct voor u beschikbaar gesteld via het zorgportaal

Aanmelden?

Als u zich wilt inschrijven voor deze diensten, kunt u dat aan de dokter of de assistente vragen, bij een volgend bezoek aan ons centrum. U kunt het ook aanvragen via info@gclombok.nl. U krijgt dan van ons per mail een uitnodiging om aan het portaal deel te nemen.

Hoe werkt het?

Om van ons online zorgportaal MijnGezondheid.net gebruik te kunnen maken heeft u een DigiD nodig, waarmee u veilig en vertrouwd in kunt loggen. Via de website MijnGezondheid.net logt u met uw DigiD in. U leest daar wat u precies moet doen.

MedGemak app

Als u zich eenmaal bij MijnGezondheid.net heeft aangemeld kunt u ook van de handige MedGemak app gebruik maken voor onze online diensten.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Heeft u vragen over de werking van onze online diensten?

Neem gerust contact op met de assistentes, zij helpen u graag verder: 030 – 880 28 28.