BuurtzorgT in GCLombok

Ons team bestaat uit professionals met verschillende opleidingsachtergronden en ervaringen, te weten Pepijn Buijsman (psychiatrisch verpleegkundige in opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige en runningtherapeut), Manon Leenen (sociaal psychiatrisch verpleegkundige), Francois Welleman (sociaal psychiatrisch verpleegkundige), Martijn Klein Gebbink (psychiater), Marjolein de Vette (psychiater), Arie Belo (verpleegkundig specialist), Casper Fioole (psychiatrisch verpleegkundige) en Maartje Schouten (GZ-psycholoog).

HOE WERKEN WIJ?

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen maken we een afspraak met u om kennis te maken. We kijken samen met u naar wat u denkt nodig te hebben om te herstellen en kijken naar een manier waarop we u het beste hierbij kunnen ondersteunen. Wij bieden onze zorg bij voorkeur aan huis.

Een aantal van onze speerpunten zijn het geven van runningtherapie, de Yucelmethode, een goede samenwerking met de huisartsen en we proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van het aanbod in de wijk(en). Hierbij betrekken wij graag uw familie en naasten. Dit alles met als doel om uw leven weer op de rit te krijgen.

We werken vanuit buurthuis Rosa in Lombok en zijn door de weeks te bereiken tussen 9.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 06-13708172 of via utrechtlombok@buurtzorgt.nl.