Praktijk Seksuologie Aukje Schade

Het is heel fijn als intimiteit en seks vanzelf gaan. Helaas is dit niet altijd het geval, voor gezonde seks heb je nogal wat nodig: een functionerend lijf, een relatie die lekker loopt, weinig kopzorgen en het liefst ook nog lekker in je vel zitten. We grappen allemaal graag over leuke seks, maar wat als de seks lastig is geworden?

Bij Praktijk Seksuologie Schade kan je terecht met de meest voorkomende seksuele vragen en problemen, zoals veranderd seksueel verlangen (geen zin), onvoldoende seksuele opwinding (erectie problemen of weinig vochtig worden), moeite met het orgasme (te snel of geen orgasme), pijn bij het vrijen of de gemeenschap lukt niet (vaginistische reactie) en seksuele problemen samenhangend met negatieve seksuele ervaringen.

Ook voor vragen rond genderidentiteit en seksuele oriëntatie kunt u bij deze praktijk terecht.

Ik werk kortdurend, gemiddeld tussen de 3 tot 10 gesprekken, middels onder andere cognitieve gedragstherapie, EFT relatiegesprekken en EMDR.

Afspraak maken

Afspraken vinden plaats op de vrijdag en om de week op de woensdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak mailt u naar afspraak@praktijkaukjeschade.nl

Op de website (https://praktijkseksuologieschade.nl/) leest u de actuele wachttijd.

Informatie vergoeding zorgverzekering

Via deze link (https://praktijkseksuologieschade.nl/tarieven-en-vergoeding/)

treft u meer informatie over de vergoeding door uw verzekering.

Aukje Schade

Aukje Schade psycholoog NIP, seksuoloog NVVS , supervisor NVVS en eigenaar van de Praktijk Aukje Schade. Sinds 2006 werkzaam als seksuoloog en vanaf 2008 geregistreerd als seksuoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS). In mijn loopbaan werkte ik bij verschillende GGZ instellingen (Altrecht en PsyQ), bekkenbodemcentrum Alantvrouw (Bergman Vrouwenzorg) en een revalidatiecentrum (Sophia revalidatie). Daarnaast geef ik regelmatig onderwijs op het gebied van seksuologie en vanaf 2014 geef ik supervisie aan collega seksuologen in opleiding.

Kijk voor uitgebreide informatie op mijn website

www.praktijkseksuologieschade.nl