Verloskunde in Lombok

Floor Erlings, Francis Lorie en Gwendolyn van Strien vormen de maatschap verloskunde. Ze werken samen met drie andere verloskundigen in een team van 6 verloskundigen en bieden zo volledige verloskundige zorg. De cliënten ontmoeten hen afwisselend tijdens het spreekuur, zodat iedereen hen allemaal leert kennen voor de bevalling.  Het is het streven om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden bij een kinderwens, tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. 

Zij begeleiden zowel thuis- als poliklinische bevallingen. De clienten hebben de keus om thuis of in 1 van de 3 ziekenhuizen te bevallen, te weten: Geboortehuis in het Diakonessenhuis, Antonius Nieuwegein of het WKZ. Persoonlijke zorg en zorg op maat vinden zij belangrijk en daarom bezoeken zij hun clienten thuis tijdens de bevalling, in het kraambed en bij spoed.

Als er geen medische indicatie is om onder leiding van een gynaecoloog te bevallen, zal de cliënt tijdens de bevalling door één van hen worden begeleid.

De verloskundigen maken op locatie zelf echo’s en prikken bloed, zodat de cliënten zoveel mogelijk op locatie geholpen kunnen worden en niet hoeven te worden verwezen.

Verloskundigenpraktijk Utrecht West levert al meer dan 20 jaar zorg aan zwangeren in Lombok, Majellapark, Nieuw Engeland, Oog in Al, Welgelegen, Den Hommel, de Schepenbuurt, Kanaleneiland en in Transwijk. De verloskundigen houden spreekuur op 2 locaties: op maandag, dinsdag en vrijdag in Gezondheidscentrum Lombok en dagelijks in Gezondheidscentrum Marco Polo op Kanaleneiland.

Telefonische bereikbaarheid: 030-2886666

Op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.00 en op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00

Bij spoed: bel 06-54723979 of bij geen gehoor bel de Doktersdienst: Tel: 0900-1515

Voor meer informatie:
www.verloskundigenutrechtwest.nl

info@verloskundigenutrechtwest.nl