Unversitair Verloskundig Centrum

WKZ Geboortecentrum

Wilt u volledige en veilige zorg voor u en uw toekomstige kindje? Dan bent u bij het Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis aan het juiste adres. Met óf zonder medische indicatie: u bent van harte welkom! Wij vertellen u alles wat u wilt weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode na de geboorte. In het WKZ Geboortecentrum krijgt u alle deskundige hulp en advies die u nodig heeft.

Verloskundige in de buurt

De eerstelijns verloskundigen van het WKZ Geboortecentrum doen spreekuur bij u in de buurt. Ook bij Gezondheidscentrum Lombok kunt u terecht voor echo’s en controles. Maaike Scheerens doet hier iedere woensdagmiddag- en avond spreekuur. Uw bevalling begeleiden wij in het WKZ. Wij werken zeer nauw samen met de overige disciplines binnen het geboortecentrum; wij kennen elkaar goed en de lijnen zijn kort.

Controles

U kunt kiezen voor reguliere controles of deelnemen aan centering pregnancy-bijeenkomsten, samen met andere zwangere vrouwen.

 

Afspraak maken

Wilt u zich aanmelden? Bel dan naar 088-7554010, optie 2 (iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 16.00 uur) of meld u aan via het online inschrijfformulier.

 

Meer weten?

Kijk dan op de website van het WKZ Geboortecentrum.